Conditii generale


© Copyright SC Ayon Logic SRL. Orice tip de utilizare este subiectul "Termenilor de utilizare". Ne rezervam dreptul de a modifica, adauga sau elimina portiuni din acesti termeni si conditii in orice moment. Va rugam sa verificati periodic efectuarea oricaror astfel de schimbari.

Acest site web este operat de Ayon Logic SRL ("Noi", "Noua", "Ne", dupa context). Prin utilizarea acestui site, Dvs. ("utilizatorul") certificati acordul Dvs. cu termenii si conditiile noastre. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

Ayon Logic SRL nu va putea fi trasa la raspundere, indiferent de cauza sau durata, pentru orice erori, inadvertente, omisiuni sau alte deficiente, ca si pentru inautenticitatea informatiei continute in acest site, sau pentru orice intarziere sau intrerupere in transmiterea acesteia catre utilizator, sau pentru orice pretentii sau pierderi ce ar putea decurge sau ar fi cauzate de astfel de situatii.

Acesti "Termeni de utilizare" se vor supune legilor din Romania si instantele din Romania vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror dispute in legatura cu acest site web.


Continut


Toate drepturile asupra materialelor publicate pe acest site sunt rezervate de Ayon Logic SRL sau acestea sunt incluse cu permisiunea proprietarului drepturilor.

Ca vizitator, puteti copia materialele de pe acest site pentru utilizare in scopuri personale, dar nu este permisa copierea, adptarea sau transmiterea acestora in orice alt scop decat cele personale.


Informatii


Cu toate ca facem eforturi pentru a ne asigura ca informatia publicata pe acest site este corecta si completa, o parte din aceasta este furnizata de terti si nu suntem in masura sa verificam acuratetea acesteia. Va sfatuim sa verificati informatiile inante de a va baza pe ele. Totodata, din cauza naturii inerente a acestor evenimente in raport cu Internetul, erori, intreruperi si intarzieri pot aparea in orice moment.

In consecinta, acest site este furnizat utilizatorilor ca atare, fara nici un fel de garantii, explicite sau implicite, si nu ne asumam nici o responsabilitate sau obligatie pentru inacuratetea sau omisiunea informatiilor sau pentru intreruperi in furnizare.


Legaturi web


Pe acest site web vi se pot oferi legaturi automate spre alte site-uri. In timp ce speram ca veti fi interesat de acestea, luati la cunostinta faptul ca proprietarii acestora pot fi independenti de Noi si nu ne asumam nici un fel de responsabilitate pentru continutul site-urilor.

Incurajam legaturi spre site-ul Ayon, dar nu acceptam afisarea site-ului sau a unor portiuni din acesta inconjurate de materiale ce nu provin de la Noi sau care nu au acceptul nostru.


Nu suntem online!
Copyright © AYON Logic SRL. Toate drepturile rezervate.