Complexul Turistic Terra Mythica 3* se afla pe traseu turistic "Drumul vinului" mai exact la poalele muntilor Trascau, la 10 km distanta de orasul Alba Iulia.

Adresa:Loc. Ighiu,nr. 325

Dotari generale:camere single, double, triple,apartamente, gasoniere,crama cu 3 incaperi ( fiecare cu specific propriu: bere, vin, etc),restaurant, salon cu bar, mini-salon pentru Internet,sala de conferinte de 100 locuri(dotata cu videoproiector, ecran proiectie 2,5/1,5m, laptop, memory stick, flipchart, hartie, sistem audio profesional, microfon, internet wireless).

Dotari camere:TV, grup sanitar propriu, telefon.

Facilitati:piscina pentru adulti 6/8m; piscina pentru copii cu diametrul de 3m;teren de tenis/voley/bedminton/baschet/fotbal/lap tennis - cu nocturna;cinematograf in aer liber, biliard, masa de ping pong;fusballjocuri la dispozitia oaspetilor: sah, rummy, table, carti de joc;teren de joaca pentru copii cu leagane;terase acoperite (100 de locuri), iaz cu barcute;oaspetii au la dispozitie hamace, sezlonguri, balansoare.

Obiective turistice:Lacul Iezer, Calcarele de la Ampoita, Manastirea si Cheile Rametului, Traseul celor 3 fortificatii (Alba Iulia).

 

Complex Turistic Terra Mythica 3*

04.01.2010-22.12.2010

RON/ZI/PERS

 

loc in camera single

121

loc in camera dubla

71

loc in tripla

61

 


ALBUM FOTO

Nu suntem online!
Copyright © AYON Logic SRL. Toate drepturile rezervate.